ápr
27

        2. rész. Az igazi ébredés

 Kilépett a fürdőkádból, s jóleső érzéssel szárítgatta haját. Ma este nem vár senkit, így hamarabb ágyba bújik, esetleg valamilyen jó filmmel kényezteti magát. Nem is vesztegette tovább az idejét. Mindent úgy hagyott, ahogy volt, úgyis szombat jön, majd holnap elég idő lesz arra is. Mióta egyedül lakik, minden másabb. Kényelmesen kel, fekszik, nem kell tekintetbe vegyen senkit és semmit. Majdnem, egy-két kivétellel. De erre most nem akar gondolni.

Bekapcsolta a Tv-t, s örömmel látta, hogy egyik csatornán a Simone című filmet fogják bemutatni. Rég látta, de különleges hatást tett rá. A kezdésig azonban még majdnem félóra volt, így átkapcsolta a hírekre. Egy autóbaleset, összesen 3 halott és 5 sebesült. Már megint. Az efféle hírek kétségtelenül elgondolkodatatják az embert az életről, az élet értelméről. Átkapcsolta máshova. Az államfő felfüggesztését vitatták, pedig már jó három hete történt. Szavazási előrejelzések, s persze népbutítás.

És ekkor csengettek. Fogalma sem volt, ki lehet, hisz nem várt senkit. Végignézett magán, egy szál fürdőköntös volt rajta, de most az egyszer igazán nem zavarta. Ajtót. nyitott, s az ajtóban Erik állt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lorelei.blog.hu/api/trackback/id/tr4364410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása